To softwareudviklere søges til COWIs afdeling for GIS og IT (29928)

Application deadline: 31/01/2019 - Denmark - Location: Lyngby - Planning

COWIs GIS og IT-afdeling leverer integrerede GIS og IT-løsninger, der dækker både håndtering af data samt den komplette livscyklus af de tilpassede løsninger til både offentlige og private kunder i ind- og udland.

Vi oplever god vækst og søger derfor to softwareudviklere, en med erfaring indenfor front-end udvikling og en med full-stack erfaring, som vil indgå i vores fagligt stærke team.

Som vores nye kollega vil du blive tilknyttet vores kontor i Lyngby og blive en del af en afdeling på ca. 30 dygtige medarbejdere fordelt på COWIs kontorer i Danmark og Litauen. Rollerne omfatter softwareudvikling og udarbejdelse af løsningsdesign i tæt samarbejde med vores eksterne kunde.

Du vil referere til sektionsleder, Lise Risgaard, men dit daglige omdrejningspunkt vil være resten af projektteamet, som sidder hos kunden for at kunne facilitere tæt kommunikation og samarbejde.

Vi kan tilbyde dig en spændende og multikulturel arbejdsplads, hvor der fokuseres på teamwork, samarbejde, udveksling af oplysninger og kommunikation. Du vil få mulighed for at videreudvikle dig i tæt samarbejde med nogle af de dygtigste medarbejdere inden for GIS og IT.

TO SOFTWAREUDVIKLERE
Fælles for de to stillinger gælder at jeres baggrund bør være en akademisk bachelor- eller kandidatgrad, og minimum 3-5 års arbejdserfaring.

Vi arbejder agilt og I bør derfor have erfaring med disse arbejdsmetoder.

Jeres opgaver vil spænde bredt og I vil arbejde både med udvikling af løsninger ud fra tekniske specifikationer, udarbejdelse af tekniske specifikationer, kvalitetssikring gennem kodegennemgang og tests, præcisering af krav fra kunden samt udvikling af unit tests.

Front-end udvikler
Godt kendskab til:

 • TypeScript
 • JavaScript
 • Angular2+
 • CSS.

Erfaring med .Net Core, C#, OpenLayers, GeoServer og GIS løsninger er en fordel.

Full-stack udvikler
Erfaring med flere af de følgende teknologier:

 • .Net
 • C#
 • JavaScript
 • AngularJS
 • ASP.NET WebAPI
 • Entity Framework
 • WCF og Oracle database.

DU ER UDPRÆGET ANALYTISK OG DETALJEORIENTERET
Du har både lyst og evner til at håndtere forskellige typer opgaver og situationer, som kræver en analytisk og systematiseret databehandling. Du kan lide at dykke ned i problemer og finde en løsning, selv hvis det kræver en vis portion tålmodighed.

Herudover kan du nikke genkendende til:

 • Du arbejder struktureret og resultatorienteret, og har altid fokus på kvaliteten samt dit ansvar for at gennemføre dine opgaver. 
 • Du deler gerne ud af din faglige viden og kan kommunikere klart med både kunder og kolleger gennem positiv dialog på både dansk og engelsk. 
 • Du har et godt humør og lyst til at indgå i et fagligt stærkt udviklingsteam.

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os.

Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, helbredssikring og fleksible personalegoder.

Samtidigt får du mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer sammen med velkvalificerede, engagerede og fagligt stærke kolleger inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.

INTERESSERET?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Lise Risgaard, Sektionsleder
IT udvikling, GIS og IT
Mobil: +45 4176 0582

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. Notér venligst, hvor du har set opslaget.