Projektleder til afløbsprojekter i Skandinavien (31380)

Application deadline: 20/10/2019 - Denmark - Location: Lyngby/Vejle/Aalborg/Aarhus/Odense - Water

Har du en drøm om at arbejde i et fagmiljø med 370 afløbskollegaer og gøre en stor forskel, i enten Danmark, Norge eller Sverige? – Så læs mere her om en spændende karrieremulighed, da vi søger projektledere og projektmedarbejdere til spændende projekter i Norge og Sverige 


I COWI Danmark, Norge og Sverige arbejder vi på kryds og tværs af landegrænserne med spændende projekter inden for afløbsområdet. Det er både for forsyningerne med f.eks. hydraulisk modellering, kloakfornyelse, separatkloakering, byggemodninger samt renovering af bygværker, bassiner og pumpestationer. Og inden for tværfaglige projekter, hvor der arbejdes sammen med COWIs andre fagdiscipliner inden for eksempelvis lufthavne, vej- og baneområdet.


Du får næsten 400 kollegaer inden for afløbsområdet, hvoraf de 150 kollegaer er i vores landsdækkende afdeling for "Vand og Natur" – fordelt på kontorer i Odense, Vejle, Aarhus, Holstebro, Aalborg, Esbjerg, Ringsted og Lyngby, og ca. 220 kollegaer i Norge og Sverige.
 

DRØMMER DU OM AT ARBEJDE PÅ PROJEKTER I SKANDINAVIEN?
Du vil blive ansat med base i Danmark, på et af vores kontorer i Aalborg, Århus, Vejle, Odense eller Lyngby, samt med arbejdsdage på kontorer i Norge og Sverige afhængigt af, hvilke projekter du involveres i. Du vil referere til en sektionsleder i Danmark, men dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter i Norge eller Sverige. 
 

SPÆNDENDE IGANGVÆRENDE PROJEKTER
Vi er blandt andet rådgiver på et af Norges største infrastrukturprojekter, Fornebu-banen, som er et stort metroprojekt i Oslo, her forestår vi bl.a. fra Danmark: Ledningsomlægninger, den hydrauliske modellering samt projektering af fire store udløbsledninger i Oslo-bugten. Et andet eksempel er etablering af en afskærende spildevandsledning nær Fredrikstad over lange afstande. Der er mange spændende projekter på vej i Norge med rigtig mange muligheder for faglig udvikling og samarbejder med norske og svenske kollegaer
 

Et projekt eksempel i Sverige er Östlänken, hvor vi i Danmark har disciplin-/fagledelsen inden for afvanding for planlægning, den hydrauliske modellering og projektering.
 

STOR FAGLIG FORSTÅELSE OG ERFARING MED PROJEKTERING/PROJEKTLEDELSE 
Du er uddannet afvandingsingeniør og har erfaring med projektering enten som projektmedarbejder eller projektleder.

Du har stor faglig stolthed og ambition om at være blandt de bedste.
 

Din faglige baggrund:

 • Du har erfaring med projektering af afløbssystemer 
 • Du er teknisk velfunderet og har en god hydraulisk forståelse
 • Du er god til faglig sparring og koordinering med andre faggrupper
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på skandinaviske projekter
 • Du motiveres af at udvikle velfungerende teams, og du har god empati og forstår medarbejdernes og kundernes behov
 • Du kan dansk og engelsk flydende i både skrift og tale.

DU HAR AMBITIONER OG ARBEJDER SELVSTÆNDIGT

Som projektmedarbejder/-leder bruger du dine stærke kommunikative færdigheder, der gør dig i stand til at formidle både faglig viden og forretningsmæssige aspekter. 

Du vil understøtte forretningens udvikling og samarbejdet på tværs af afdelinger i COWI ved at skabe interne relationer og integrere vores 360 graders tilgang til projekterne.

Med dit overblik til at forstå og håndtere komplekse problemstillinger vil du også kunne identificere og sikre udviklingen af 'best practices' i arbejdet.

Du kan kende dig selv i følgende udsagn:

 • Du er resultatorienteret, handlingsorienteret med struktureret fokus på leverance
 • Du synes det kunne være spændende med rejseaktivitet til Norge/Sverige
 • Du er udadvendt, entusiastisk og har lyst til at have kundekontakt
 • Du har lyst til at projektere eller være projektleder og til at motivere og styre dit projektteam i mål
 • Du har personlig og faglig gennemslagskraft og arbejder målrettet.

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Du får et job i en spændende international virksomhed i vækst med gode faglige og karrieremæssige perspektiver - også internationalt.

Vi er resultatorienterede med en venlig omgangstone og med respekt for hinanden.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Som afdeling er vi kendetegnet ved, at der er et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og stor faglig stolthed. Vi har et godt socialt miljø og holder af at fejre vores succes i fællesskab.

Vi gør vores bedste for, at alle medarbejdere har mulighed for personlig og faglig udvikling med indflydelse på egne arbejdsforhold.

EN STILLING SOM BIDRAGER TIL DE 17 VERDENSMÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

I denne stilling vil du arbejde med projekter som har direkte indflydelse på følgende delmål:

Delmål 9.1 

Der skal udvikles god kvalitet, pålidelig, bæredygtig og robust infrastruktur, herunder regionale og grænseoverskridende infrastruktur, for at støtte den økonomiske udvikling og menneskelig trivsel, med fokus på fornuftig og lige adgang for alle.

Delmål 13.1 

Styrke modstandskraft og tilpasningsevne til klimarelaterede risici og naturkatastrofer i alle lande.

INTERESSERET?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Karina Buus
Projekt- og markedschef

Vand og Miljø

Mobil: +45 2948 7945

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning senest 20 oktober 2019, og vi vil løbende indkalde til samtaler.

Hvis du vurderer, at du er det perfekte match til stillingen og har de rette kompetencer, er du velkommen til at kontakte ovenstående for en snak, selvom du ikke lige har nået at opdatere dit cv.