Disciplinleder / assisterende disciplinleder til komplekse byggerier, Byggeri Øst (32901)

Application deadline: 16/08/2020 - Denmark - Location: Lyngby - Buildings

 

Vil du være med til at forme fremtidens byggerier?

Kan du som disciplinleder eller assisterende disciplinleder styre KON-projekteringen, sørge for at projektet leveres til rette tid og kvalitet, og kan du sparre med og lede de unge ingeniører på projektet? Har du solid erfaring som rådgivende konstruktionsingeniør inden for byggeri? Så vær med til at skabe fremtiden med os.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERIAFDELING I LYNGBY

I COWI Danmark bliver du en del af COWIs byggeridivision. COWIs byggeridivision er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

 

EN AKTIV RÅDGIVENDE ROLLE INDEN FOR KONSTRUKTIONER

I denne stilling vil du være en del af vores konstruktionssektion i Lyngby, som består af ca. 40 konstruktionsingeniører, men du vil også blive en del af en større tværfagligt afdeling på tværs i Byggeri.

Du vil referere til sektionslederen for området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være projekterne. Du vil løse de fleste af dine opgaver i tæt samarbejde med projektteamet og i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere.

I COWIs byggeridivision ser vi ind i et spændende efterår, da vi er i fuld gang med at projektere mange komplekse byggerier bl.a. lufthavne, domicilbyggeri, rådhusbyggeri og boligbyggerier. Derudover ser vi også frem til at videreudvikle det gode samarbejde med Danmarks største arkitektvirksomhed Arkitema, som COWI opkøbte i slutningen af 2018. Vi leder derfor efter en erfaren konstruktionsingeniør til at varetage rollen som disciplinleder eller assisterende disciplinleder (fagprojektleder) indenfor konstruktioner.

 

DU VIL KOMME TIL AT ARBEJDE MED:

  • projektering af konstruktioner ved nybyggerier og ombygninger
  • at sikre kvalitet og fremdrift på konstruktionsprojekter
  • statisk dokumentation og udformning af stål- og betondetaljer, samt planer, snit, beskrivelser mm.
  • vores dygtige 3D-modellører og ingeniører i Indien.

 

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en velstruktureret og tillidsvækkende teamplayer, der er god til at skabe relationer, og derigennem evner at understøtte samarbejdet mellem projektets parter. Du har overblik, idérig, tænker i helheder, forretningsorienteret samt formår at agere proaktivt. Derudover er du som en god kollega i stand til at præge dine omgivelser til at gå i en positiv retning.

Derudover:

  • Er du uddannet konstruktionsingeniør og er faglig stærk inden for projektering af bærende konstruktioner i beton og stål og generelt godt funderet inden for statik
  • Har du min. 5-10 års erfaring som rådgiverende konstruktionsingeniør, og du er velfunderet i dansk byggeskik og statisk dokumentation efter SBi-223/271
  • Har du erfaring inden for projektering, design, specifikation, opfølgning og tilsyn på konstruktionsområdet
  • Har du kendskab til REVIT, 3D-projektering samt modelleringsprogrammer/ FEM programmer som f.eks. ROBOT og/eller FEM design
  • Har du indgående kendskab til normer og gældende lovgivning, ligesom du er vant til at udarbejde udbudsmateriale, teknisk dokumentation og beskrivelser
  • Er du flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder i Konstruktioner, Byggeri, Niels Elliot Brøchner på tlf. +45 5180 1920.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

 

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.