Markedsleder for Vej i Holstebro (34612)

Application deadline: 01/11/2020 - Denmark - Location: Holstebro - Infrastructure

Vil du tage ansvar for videreudviklingen af vores vestjyske marked? Motiveres du af de tætte kunderelationer? Og er du en erfaren projektleder med vej- eller anlægsteknisk baggrund? Så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES TRAFIKANLÆG-AFDELING I HOLSTEBRO

I vores Trafikanlæg DK Midt bliver du en del af COWIs infrastruktur- og anlægsenhed. Trafikanlæg DK Midt tæller omkring 80 dygtige medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Holstebro og udfører infrastruktur- og anlægsprojekter i Danmark og udlandet.

På vores kontor i Holstebro sidder vi 8 personer fra COWI i et større kontorfællesskab. Du vil i Holstebro blive en del af et multifagligt kontor med kolleger, der arbejder inden for både vej, geoteknik, planlægning, vand&miljø og admin. Vi har et tæt og hyggeligt fællesskab med fokus på gode samarbejder og relationer. Atmosfæren er nede på jorden, og vi går op i at passe på hinanden og os selv.

VÆR DRIVKRAFTEN BAG VORES BIDRAG TIL FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND

I denne stilling vil du være en del af vores hold af dygtige fagspecialister og arbejde tæt sammen med de erfarne kollegaer som sidder på vores Aarhus og Aalborg kontor. Vi er et satellitkontor med ambitioner om at vokse. Derfor vil din fornemste opgave være at videreudvikle det vestjyske marked og fremhæve COWI som en væsentlig rådgiver i markedet. Du vil altså blive en nøglespiller i kontorets vækstrejse.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Opsøge nye muligheder og videreudvikle nuværende relationer
 • Indgå i tætte kunderelationer til eksisterende og nye kunder, herunder med kommuner, projektudviklere og entreprenører
 • Indgå i dialogen med vores kunder for sammen at finde frem til den bedste løsning
 • Være projektleder på egne vejopgaver fra start til slut i hele det vestlige område
 • Samarbejde med et projekteringshold fra egen og andre afdelinger.
 • Bidrage til markeds- og produktudvikling for området

Du vil altså få en alsidig hverdag, hvor du som nøglespiller er med til at udvide kontoret og kundeporteføljen, og hvor du som projektleder løser spændende vejopgaver i lokalområdet.

COWI er førende indenfor sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores spændende og tværfaglige projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer og lysten til at skabe nyt er nøglen til vores succes. På tværs af fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og dit engagement og få mulighed for at præge den brede vifte af spændende opgaver, som vi sidder med.

Vi mener, at den rette person til stillingen motiveres af at opbygge og pleje kunderelationer og trives ved at have goder samarbejder i lokalområdet. Hvis du sidder i en nuværende stilling, hvor du har haft fokus på projektering og gode løsninger og føler dig klar til det næste skridt, så kunne denne stilling netop være noget for dig.

Derudover har du:

 • En relevant kandidatuddannelse
 • 7+ års erfaring
 • En vej- eller anlægsfaglig ballast – f.eks. med projektering eller tilsyn
 • Begået dig i myndighedsdialoger
 • Gode kommunikationsfærdigheder.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder i Trafikanlæg DK Midt, Sisse Pedersen på tlf. +45 5640 6533.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.