Rådgiver inden for bygningsforurening og nedrivning (34724)

Application deadline: 13 December 2020 - Denmark - Location: Aarhus - Environment

Er du passioneret for både bygningsforurening og nedrivning? Trives du i en alsidig hverdag med stor variation i projekterne? Drømmer du om et job hvor du også kommer ud af kontoret og arbejder on-site? Så har COWI drømmestillingen til dig

BLIV EN DEL AF VORES MILJØ OG MENNESKER-AFDELING I ÅRHUS

Afdelingen Miljø og Mennesker er en vigtig brik i COWIs division, Samfund og Forsyninger, der dagligt rykker Danmark i retning af grøn omstilling, bæredygtighed, klimatilpasning og innovativ byudvikling. På landsplan har afdelingen 115 dygtige eksperter der arbejder med en helhedsorienteret tilgang til arbejdsmiljø, sikkerhed og miljøforhold. Vores stærke samarbejde gør, at vi hver dag kan understøtte vores kunder i at tilbyde gode og bæredygtige miljøer.

EN ALSIDIG STILLING DER DRIVER DIN UDVIKLING VIDERE

Du kan se frem til at indgå i et team med 22 eksperter og projektledere, der løser vigtige opgaver indenfor bygningsforurening, arbejdsmiljøkoordinering og nedrivning. Vi løfter i flok, og arbejder målrettet på at fremme den grønne dagsorden. Derfor er Genbrug, genanvendelse og cirkulær økonomi centrale elementer i vores tilgang til projekter. Overskriften for din rolle er opgaver i relation til, bygningsforurening og nedrivning, i projektering såvel som ude på byggepladsen.

I dit daglige arbejde kan du glæde dig til at:

  • Planlægge og gennemføre kortlægning af bygningsforurening og bygningsressourcer
  • Bidrage til udbudsmateriale for nedrivnings- og renoveringsprojekter
  • Styrke den cirkulære tankegang på projektniveau
  • Sætte fokus på genanvendelse i projekter
  • Bidrage på projekter indenfor jordforurening

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

SKAL DINE KOMPETENCER BRUGES TIL AT SKABE FREMTIDEN?

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at løbende at udvikle din faglighed.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en udadvendt holdspiller, der trives i at skabe og vedligeholde relationer til vores kunder. Du har stærke kommunikationsevner, arbejder struktureret og er vant til at have mange bolde i luften. Du nyder at veksle mellem, at arbejde på kontoret, og on-site på byggepladser etc. Du er nysgerrig og nyder at opsøge ny viden inden for bygningsforurening.

Derudover forestiller vi os, at du afspejler nedenstående punkter:

  • Erfaring inden for bygningsforurening
  • En uddannelse inden for miljø eller byggeri (ingeniør, konstruktør eller lignende)
  • Har erfaring i at levere rådgivning, anbefalinger og skriftlige rapporter til kunder
  • Kan levere input til udbudsmateriale i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter
  • Er god til engelsk både skriftligt og mundtligt

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er mere en velkommen til at kontakte sektionsleder, Marie-Louise Stokbæk på tlf. +45 2279 1486 eller Projektchef Henrik Bonnesen på tlf. +45 2469 6760.

SÅDAN ANSØGER DU

Tiltrædelse hurtigst muligt, så tøv ikke med at klikke på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.