Projektleder eller specialist til jord- og grundvand (34809)

Application deadline: 24 December 2020 - Denmark - Location: Aarhus - Water

Vil du være med på vores højfaglige hold og arbejde med nogle af Danmarks største udviklingsprojekter? Kan du bidrage med viden om bygnings-, jord- og grundvandsforurening? Og er du en stærk relationsskaber? Så bliv en del af COWI, og ryk din karriere til næste niveau.

BLIV EN DEL AF VORES MILJØ OG MENNESKER-AFDELING I ÅRHUS, AALBORG, VEJLE ELLER ODENSE 

I Miljø og mennesker bliver du en del af COWIs Samfund og Forsyning-division. Miljø og mennesker tæller omkring 100 dygtige miljøeksperter i Danmark.  Vi oplever en forsat stadig større tilgang af store og komplekse projekter som stiller yderligere krav til vores faglige niveau og vi har derfor brug for at forstærke vores nuværende hold.

GØR FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND TIL VIRKELIGHED

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med sektionsleder, Claus Ølund. Din fornemste opgave på holdet vil være at lede større projekter eller delprojekter for både interne og eksterne samarbejdspartnere inden for bygnings- og jord- og grundvandsforurening samt det tilhørende salgsarbejde. Du har gode relationer til såvel private som offentlige bygherrer, f.eks. projektudviklere, entreprenører eller industrikunder, men vi forventer også at du hurtigt kan etablere et stærkt internt netværk til de relevante afdelinger i COWI.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Lede større projekter eller delprojekter for både interne- og eksterne samarbejdspartnere fra tilbudsgivning over gennemgang og præsentation af historisk materiale til den endelige undersøgelsesrapport
  • Udøve tværfaglig projektledelse af større og mindre projekter på tværs at vores organisation
  • Myndighedsbehandling i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter
  • Koordinere og - i et vist omfang - udføre feltarbejde med både prøvetagning og tilsyn
  • Bidrage til udviklingen af vores faglighed i teamet.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en proaktiv og ekstrovert holdspiller der kan have mange bolde i luften, trives i en omskiftelig hverdag og tager ansvar for sine opgaver.

Derudover har du:

  • En relevant akademisk uddannelse, som f.eks. civilingeniør, geolog, miljøtekniker eller lignende
  • Bred erfaring med jord- og grundvandforureningsundersøgelser og evt. bygningsforurening, herunder, gerne med projektledelse og evt. EDD
  • Evnen til at arbejde tværfagligt i en stor organisation
  • Gode relationer til projektudviklere og entreprenører
  • Gode formuleringsevner på dansk og engelsk.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder, Claus Ølund på tlf. 4176 0650.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.