Contact

Projektleder med passion for klimatilpasning til afdelingen Vand og Natur (34951)

Application deadline: 21 March 2021 - Denmark - Location: Lyngby - Water

Vores portefølje bugner med spændende projekter! Brænder du for at arbejde med planlægning af udfordrende afløbs- og klimatilpasningsprojekter? Er du erfaren projektleder eller specialist? Trives du med at udvikle markedet og have tæt kontakt til kunder? Så glæder vi os til at høre fra dig.

BLIV EN DEL AF VORES SUCCESFULDE AFDELING MED KONTOR I LYNBGY

Vi er 15 personer på kontoret i Lyngby og er en del af den landsdækkende afdeling, Vand og Natur, hvor du får du 150 dygtige, venlige og imødekommende eksperter som kollegaer. Vi har et fagligt stærkt og dynamisk miljø, og er helt i front hvad angår bæredygtige projekter indenfor vand og miljø. Dette har givet os en solid markedsposition inden for afløbsbranchen som er i rivende udvikling, skal du med rejsen?

KAN DU FORVANDLE UDFORDRINGER TIL BÆREDYGTIGE LØSNINGER?

I denne stilling vil du, i tæt samarbejde med kollegaer fra hele landet, bidrage med løsninger af fremtidens afløbs- og klimatilpasningsprojekter. Du kan glæde dig til spændende og alsidige projekter inden for spildevandsplanlægning og afløbsområdet, hvor bl.a. håndtering af regnvand og klimatilpasning er centrale udfordringer. Vi har bl.a. leveret stærke resultater til skybrudsprojekter i København, klimasikring af infrastrukturanlæg og byudviklingsprojekter.

Du kan se frem til en varierende arbejdsdag, hvor du bidrager til:

 • Udvikling af nye markeder, etablering og vedligeholdelse af kundekontakt
 • Projekter i et stærkt fagligt miljø sammen med eksperter fra vores landsdækkende afdeling
 • Projektledelse indenfor spildevandsplanlægning og klimatilpasning
 • Specialistinput til bl.a. byudviklingsprojekter
 • Faglig sparring og supervision af yngre kollegaer

BRÆNDER DU FOR PROJEKTLEDESE, MARKEDSUDVIKLING OG KUNDEKONTAKT?

Vi forestiller os, at du har en dyb passion for afløbsområdet, er teknisk og fagligt velfunderet og uddannet som civil- eller diplomingeniør. Du er en erfaren, selvstændig og initiativrig projektleder med en skarp kommerciel forståelse. Du motiveres af at udvikle nye og eksisterende markeder, have en tæt dialog med kunder og interessenter, derudover er du udadvendt og har stærke relationelle kompetencer.

Derudover forestiller vi os, at du afspejler følgende:

 • Er civilingeniør eller diplomingeniør inden for vand og miljø, eller tilsvarende
 • 5-10 års erfaring inden for afløbsområdet
 • Solid erfaring med planlægning af afløbsprojekter
 • Kendskab til relevant lovgivning
 • Du har en bred markedsforståelse, og er kompetent i kontakten med kunder
 • Kendskab til, MIKE Urban og MIKE Urban Flood, er en fordel men ikke et krav

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, helbredsforsikring og fleksible personalegoder. Vi har et godt socialt sammenhold, hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer. Har du interesse i at deltage i forskellige sociale og spændende aktiviteter med dine kollegaer efter arbejde, er der rig mulighed for det.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder for Spildevandsplanlægning & klimatilpasning Henrik Brøndholt Nielsen, på tlf. +45 5640 1554.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.