Contact

Erfaren Vejingeniør til Infrastruktur, Vejle (35195)

Application deadline: 12 April 2021 - Denmark - Location: Vejle - General

Vil du være fagansvarlig for store og små projekter? Kan du forstå kundens behov og indtænke smarte løsninger? Og vil du støttes i at udvikle dig til en dygtig projektleder? Så ryk din karriere til næste niveau sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES TRAFIKANLÆG-AFDELING I VEJLE

I Trafikanlæg DK Syd bliver du en del af COWIs infrastrukturenhed. Trafikanlæg DK Syd tæller omkring 80 dygtige eksperter, og udfører infrastrukturprojekter i Danmark og udlandet. Vi forbedrer og vedligeholder infrastruktur og skaber nye løsninger, der dækker hele projektets livscyklus fra forundersøgelse til forprojekt og hovedprojekt, over tilsyn, til drift og vedligehold.

På kontoret i Vejle vil du blive en del af et multifagligt kontor med kolleger, der arbejder inden for både anlæg, byggeri og vand & miljø. Vores sektion er delt mellem Vejle og Esbjerg og består af 19 dygtige kolleger, hvoraf 13 er tilknyttet Vejle-kontoret og 6 Esbjerg-kontoret. Derudover arbejder vi tæt med vores kolleger i afdelingen, som også spreder sig til Odense, og i øvrigt vores kolleger siddende på de andre kontorer i COWI. Vi har et tæt og hyggeligt fællesskab med fokus på sparring og gode relationer – både i teamet og med vores kolleger fra de andre fagområder på kontoret.

UDBYG DIT POTENTIALE PÅ ET HOLD AF FAGLIGE EKSPERTER

I denne stilling vil du være en del af vores hold af dygtige fagspecialister og arbejde tæt sammen med dine kolleger inden for Vej. Din fornemste opgave vil være at arbejde selvstændigt med projektering på tværfaglige projekter. Du vil samtidigt blive støttet i at udvikle dig til en dygtig projektleder og vil lære af dine erfarne kolleger gennem rollen som assisterende projektleder på spændende vejprojekter.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Arbejde med projektering på små og store tværfaglige projekter – i hele Danmark og Skandinavien
  • Agere disciplinleder og assisterende projektleder og udvikle dine projektledelseskompetencer
  • Have den daglige kontakt med eksisterende og nye kunder
  • Fokusere på grænsefladekoordinering med andre fagligheder både internt og eksternt
  • Vejlede vores dygtige unge kollegaer
  • Tænke digitalisering og bæredygtighed ind i vores projekter.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores mange spændende projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer og lysten til at lære nyt og lære fra dig er nøglen til vores succes. På tværs af fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og dit engagement og få mulighed for at definere en retning for den brede vifte af spændende opgaver som vi sidder med.

Vi mener, at den rette person til stillingen er løsningsorienteret og faglig velfunderet og en person, som bliver motiveret af at forstå kundens behov og omsætte det til bygbare projekter.

Derudover har du:

  • En uddannelse som diplom- eller civilingeniør
  • 5+ års erfaring med vejprojektering
  • Kendskab til nogle af følgende programmer: Novapoint, OpenRoads, Civil3D, MicroStation og AutoCad
  • Erfaring med projekteringsledelse og et godt netværk er en fordel, men ikke et krav.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder for Vej, Rani Shaba, på tlf. +45 56 40 45 33 eller på rasb@cowi.com.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.