Contact

Broingeniør til brodesignprojekter (35814)

Application deadline: 15 June 2021 - Denmark - Location: Lyngby - Bridge

Vil du arbejde på spændende og udfordrende broprojekter i hele Skandinavien? Kan du levere designekspertise til vores projekter, fra projekternes indledende forundersøgelser til projektets afslutning? Og motiveres du af at arbejde i et internationalt bromiljø, som arbejder på et højt fagligt niveau? Så bliv en del af COWI og skab fremtidens enestående løsninger sammen med os!

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING FOR BROER OG ANLÆGSKONSTRUKTIONER I LYNGBY

I Broer og Anlægskonstruktioner  bliver du en del af COWIs broenhed. Broer og Anlægskonstruktioner tæller 110 dygtige eksperter i Danmark. Vores ydelser tæller hele broens levecyklus, fra planlægning og projektering til drift og renovering eller nedlægning, og vi er så privilegerede, at vores bedrifter omfatter nogle af verdens længste og største broer.

 

SKAB FREMTIDEN PÅ ET HOLD AF BROEKSPERTER

I denne stilling vil du være en del af vores hold af broeksperter og arbejde tæt sammen med din sektionsleder i Broer og Anlægskonstruktioner. Din dagligdag vil være med base i Lyngby, hvor du bliver en del af et stort professionelt team, der specialiserer sig indenfor brokonstruktioner. Din fornemste opgave på holdet vil være at levere rådgivning og detaljerede ingeniørtjenester på tværs af brodesignprojekter. Blandt vores spændende projekter finder du eksempelvis Ny Storstrømsbro, Køge Nord Stationsbro, Gang- og cykelbro over Folehaven og Bro over bane, Nærheden.


I dit daglige arbejde vil du blandt andet:

  • Designe, 3D modellere og evaluere brokonstruktioner
  • Arbejde med statiske beregninger, designbasis og andre tekniske rapporter
  • Kontrollere beregninger, modeller og -tegninger udført af andre ingeniører
  • Evt. udføre tilsyn og byggeledelse

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund med indtænkning af bæredygtighed og anvendelse af nye digitale muligheder i vores opgaveløsning. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer på vores nationale- og internationale projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en ambitiøs holdspiller, med et brændende ønske for at arbejde i teams – og at du samtidig har en selvkørende tilgang til dit arbejde.  Vi ser gerne, at du har en stærk analytisk evne og en solid forståelse af tekniske designstandarder. Du sætter høje faglige standarder for dit arbejde og den rådgivning du leverer, ved at have ambitionen om at være blandt de bedste i branchen.

Derudover har du:

  • Uddannelse som ingeniør eller konstruktør
  • Mindst 3 års erfaring med design af brokonstruktioner
  • Gerne erfaring med tilsyn og byggeledelse
  • Gerne erfaring med nogle af programmerne, Robot, Sofistik, SAP2000, FAGUS, Python, AutoDesk CAD/3D programmer, Microstation 3D, Grashopper/Rhino og TEKLA
  • Stærke kommunikationsfærdigheder på et skandinavisk sprog - skriftligt og mundtligt

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Afdelingschef, Annette Dall, på tlf. +45 56402681 / aen@cowi.com eller broingeniør Jens Thorup Laursen, på tlf.  +4556402907/ jtl@cowi.com

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.