Contact

Specialist inom digitalisering med inriktning VVS eller El (36059)

Application deadline: 30 April 2021 - Sweden - Location: Stockholm - Buildings

Har du erfarenhet av att arbeta med BIM i installationsbranschen och vill utvecklas inom digitalisering i spännande projekt? Då kan tjänsten på AEC vara något för dig.

AEC är en av Sveriges ledande leverantörer av tjänster och programvaror för digitalisering av byggindustrin. Sedan 2009 är AEC en del av COWI-koncernen. Vi ansvarar för innovativt ledande projekt och har några av de mest efterfrågade specialisterna inom digitalisering i Sverige.


Specialist inom digitalisering med inriktning VVS eller El


I rollen som digitaliseringsspecialist kommer du bland annat arbeta med metodutveckling, automatisering av arbetsflöden, utveckling av programvaror samt hålla i utbildning. Som anställd på AEC får du arbeta med innovation, vi uppskattar egna initiativ och entreprenörskap hos våra medarbetare.


Vi söker dig med minst 2 års projekteringserfarenhet med MagiCAD för AutoCAD och/eller MagiCAD för Revit, och en högskoleingenjörsutbildning eller en yrkesutbildning inom VVS och El. Du tycker det är roligt att dela med dig av din kunskap och utbilda andra. Naturligtvis vill vi att du kan samarbeta bra i grupp men även arbeta självständigt. Det är meriterande om du har arbetat som exempelvis VVS-montör eller motsvarande med erfarenhet av arbete på byggarbetsplats.


För oss är det inte viktigast att du kan allt från början, vi har erfarna konsulter som hjälper dig att växa in i rollen. Det viktigast är – att du är en person som kan lyssna på kundens behov, är ödmjuk inför att alla kunder är olika, att du är nyfiken på nya projekt, programvaror och gillar att hålla koll på det senaste inom branschen.


ATT ARBETA PÅ AEC
På AEC får du arbeta i en kreativ miljö med stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en varierande vardag, du får arbeta i spännande projekt, prova på nya saker och bredda din kompetens på ett unikt sätt. För oss är det viktigt med en platt organisation och högt i tak och där gemenskapen och trivseln med kollegorna har en stor betydelse. Vi arbetar tillsammans som ett team och hjälper varandra att nå framgång i våra projekt. Vi värnar om mångfald och jämställdhet.


HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Då kan du ringa Magnus Gustafsson, AEC Öst, på tel. 010-850 29 19.


SÅ HÄR ANSÖKER DU
Klicka på länken nedan (du länkas då till COWIs rekryteringssystem) och berätta varför du är rätt person för den här befattningen. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan, inkluderande CV och personligt brev, så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande. Sista datum för att skicka in ansökan är den 23 april.


REKRYTERINGSPARTNERS
Vi samarbetar redan med utvalda rekryteringpartners och undanber oss därför vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.