Ingenørd: Vandforsyningsspecialist (36833)

Application deadline: 09 January 2022 - Denmark - Location: Aalborg/Aarhus/Lyngby/Odense/Vejle - Water

Brænder du for at kombinere din stærke faglige specialistviden indenfor vandforsyning med at bidrage til udviklingen af bæredygtige løsninger på området? Motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kolleger indenfor mange områder relateret til vandforsyning? Så er her muligheden for at tage din karriere til næste niveau!

DU KAN NU BLIVE EN DEL AF VORES GRUNDVANDSGRUPPE I AFDELINGEN FOR VAND OG NATUR I LYNGBY

I Vand og Natur får du 180 dygtige, venlige og imødekommende eksperter som kolleger. Vi har et fagligt stærkt og dynamisk miljø, og er med helt i front, hvad angår bæredygtige projekter inden for vand og miljø, med stærke porteføljer af projekter inden for hele vandkredsløbet. 
Du bliver vores faste specialist indenfor vandforsyning og indgår i vore projekter for især forsyninger, men også i forbindelse med f.eks. byudvikling.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Være specialistmedarbejder på vore store vandforsyningsprojekter
 • Være sparringspartner og ekspertkollega på diverse større og mindre projekter relateret til vandforsyning
 • Bidrage til udarbejdelsen af tilbud, for at sikre den fortsatte tilgang af spændende opgaver
 • Sikre din fortsatte faglige udvikling gennem deltagelse i f.eks. faglige netværk

MOTIVERES DU AF AT VÆRE EN DEL AF ET STÆRKT HOLD? 
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du kan bidrage med faglig ekspertise i vore vandforsyningsprojekter og arbejde tæt sammen med kolleger fra andre fagområder.
 
Afspejler du følgende udsagn? 

 • Du har solid faglig erfaring med vandforsyning, f.eks. med opbygning af kildeplads, optimering af indvinding, trykberegninger i ledninger, vandbehandling eller dimensionering af produktionslinjer
 • Du har erfaring med projektering indenfor vandforsyning
 • Du er en proaktiv og opsøgende holdspiller, der evner at indgå hjemmevant som del af både mindre og større projekthold
 • Du har et vist fagligt netværk indenfor vandforsyningssektoren

Derudover er du:

 • Akademisk uddannet indenfor grundvand, vand i øvrigt, eller beslægtede felter såsom geologi, geoteknik, natur eller miljø
 • Stor erfaring med at arbejde indenfor vandforsyningsområdet
 • Dygtig til at se faglige udviklingsmuligheder og støtte gennemførelsen af disse

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Anders Refsgaard i afdeling for Vand og Natur på tlf. 5640 1883.
 

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

OM COWI
COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Du kan læse mere på www.cowi.com/about