Ingenørd: Projektleder Vandforsyning (36834)

Application deadline: 09 January 2022 - Denmark - Location: Aalborg/Aarhus/Lyngby/Odense/Vejle - Water

Brænder du for at kombinere dine stærke projektlederkompetencer indenfor vandforsyning med muligheden for at bidrage til udviklingen af bæredygtige løsninger indenfor vandforsyning  ? Motiveres du af tilfredse kunder og fagligt dygtige kolleger indenfor mange områder relateret til vandforsyning? Så er her muligheden for at tage din karriere til næste niveau!

BLIV EN DEL AF VORES GRUNDVANDSGRUPPE I AFDELINGEN FOR VAND OG NATUR I LYNGBY ELLER ÅRHUS

I Vand og Natur får du 180 dygtige, venlige og imødekommende eksperter som kolleger. Vi har et fagligt stærkt og dynamisk miljø, og er med helt i front, hvad angår bæredygtige projekter inden for vand og miljø, med stærke porteføljer af projekter inden for hele vandkredsløbet. 
Du bliver en nøgleperson i vores små og store projekter for særlig forsyninger - som enten disciplinleder eller projektleder. Dette indebærer også vedligeholdelse af dit eget netværk i vandforsyningsmarkedet.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Være overordnet projektleder på vore tværfaglige vandforsyningsprojekter
 • Være direkte ansvarlig for specifikke aftalte opgaver og leverancer, f.eks. udarbejdelse af udbudsmateriale, kontrahering eller tilsyn med indkøring og aflevering af vandværker
 • Være sparringspartner på diverse øvrige projekter relateret til vandforsyning
 • Være med til udarbejdelsen af tilbud samt styrke markedsføringen indenfor området

MOTIVERES DU AF AT VÆRE EN DEL AF ET STÆRKT HOLD? 
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du kan bidrage med faglig ekspertise i vore vandforsyningsprojekter og arbejde tæt sammen med kolleger fra andre fagområder.
 
Afspejler du følgende udsagn? 

 • Du har solid projektledelseserfaring indenfor vandforsyning
 • Du er en proaktiv holdspiller med stort overblik og med tilstrækkelig sans for detaljen
 • Du har et betragteligt netværk indenfor vandforsyningssektoren
 • Du går til opgaven med godt humør og god energi

Derudover er du:

 • Akademisk uddannet indenfor grundvand, vand i øvrigt, eller beslægtede felter såsom geologi, geoteknik, natur eller miljø
 • Stor erfaring med at arbejde indenfor vandforsyningsområdet
 • Dygtig til at se faglige udviklingsmuligheder og støtte gennemførelsen af disse

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Anders Refsgaard i afdeling for Vand og Natur på tlf. 5640 1883.
 

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

OM COWI
COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Du kan læse mere på www.cowi.com/about