Project Manager (38559)

Application deadline: 25 October 2021 - Denmark - Location: Lyngby/Odense - Environment

Vil du være del af et fagligt stærkt miljø? Kan du planlægge og lede undersøgelser indenfor jordforureningsområdet? Har du erfaring med projektering og etablering af oprensningsløsninger? Eller har du erfaring med udarbejdelse af tilbud og udviklingsprojekter? Så skab fremtidens enestående løsninger sammen med os.
 

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING MILJØ OG MENNESKER I ODENSE, VEJLE ELLER LYNGBY
Afdelingen Miljø og mennesker tæller omkring 130 dygtige eksperter som arbejder indenfor en bred vifte af fagområder som undersøgelser og oprensning af jord- og grundvandsforurening, akustik og støj, arbejdsmiljø og bygningsforurening. Afdelingen rummer mange forskellige fagområder og personligheder, hvilket bidrager til et dynamisk og afslappet arbejdsmiljø.

Vi er blandt de største rådgivere inden for jordforureningsområdet i Danmark, og arbejder på rigtig mange fagligt udfordrende projekter, som f.eks. store komplekse forureningsundersøgelser og oprensningsprojekter samt på flere af generationsforureningerne i henholdsvis Grindsted, Kærgård Plantage, Collstrup grunden i Hillerød og på Høfde 42. Herudover har vi et rigtig godt samarbejde med førende internationale eksperter i branchen.
 
UDBYG DIT POTENTIALE PÅ ET HOLD AF KOMPETENTE EKSPERTER
Vi søger erfarne medarbejdere til vores store hold af eksperter, og opgaverne som du vil skulle udføre på holdet vil være afhængige af, hvilken erfaring du kommer med. 
 
I dit daglige arbejde vil du kunne komme til at:

 • Være projektleder på egne projekter
 • Udarbejde tilbud samt gennemføre afgrænsende forureningsundersøgelser for de danske regioner 
 • Udføre risikovurderinger og rapportering
 • Udarbejde skitseprojekter og detailprojektering af afværgeløsninger 
 • Arbejde på større afværgeprojekter herunder f.eks. på genererationsforureningerne for de danske regioner
 • Arbejde på forskellige udviklingsprojekter indenfor dit fag felt som f.eks. kunne være grundvand, in situ-oprensning, overfladevand eller pesticider

 
COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. 
 
DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. 
 
Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller der udviser engagement og ansvarsfølelse ved opgavernes løsning, har gode samarbejdsevner og er god til at opbygge og vedligeholde relationer.
 
Derudover har du:

 • En uddannelse som ingeniør, biolog, geolog eller lignende
 • Min. 5 års erfaring med jord og grundvand, og gerne mere
 • Erfaring med grundvandsundersøgelser og risikovurderinger
 • Erfaring med at lede projekter, og har erfaring med mellemstore projekter
 • Erfaring med tilbud eller projektering af afværgeløsninger 
 • Solide danskkundskaber, både skriftligt og mundtligt.

 
HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Sektionsleder Anne Gammeltoft Hindrichsen på tlf. +45 5640 5097
Eller Afdelingschef, Lars Nissen på tlf. +45 5640 4954
 
SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. 
 
LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.