Contact

Sektionsleder til afdeling for Vand og Natur (39277)

Application deadline: 31 October 2021 - Denmark - Location: Lyngby - Water

Brænder du for at kombinere din stærke faglige viden med at lede og udvikle en sektion i hastig udvikling? Motiveres du af at arbejde sammen med de bedste indenfor dit område og har du lyst til at blive en del af et team i rivende udvikling? Og er du erfaren og har viden indenfor grundvand eller vand i øvrigt? Så bliv en del af COWI og ryk din karriere til næste niveau!

BLIV EN DEL AF VORES GRUNDVANDSGRUPPE I AFDELINGEN FOR VAND OG NATUR I LYNGBY

I Vand og Natur får du 180 dygtige, venlige og imødekommende eksperter som kolleger. Vi har et fagligt stærkt og dynamisk miljø, og er helt med i front, hvad angår bæredygtige projekter inden for vand og miljø, med stærke porteføljer af projekter inden for hele vandkredsløbet.

Din fornemmeste opgave på holdet vil være at lede grundvandssektionen med knap 20 medarbejdere, primært hydrogeologer, og bidrage til dens fortsatte trivsel og faglige udvikling. Udover dette vil du også komme til at blive en vigtig del af projekt- og markedsarbejdet i gruppen og arbejde tæt sammen med den øvrige afdelingsledelse.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Være en synlig og opfølgende leder for ca. 20 medarbejdere
 • Formulere og facilitere den faglige udvikling for såvel gruppen som for den enkelte kollega
 • Sikre, og bidrage til, den daglige trivsel med engagement og godt humør
 • Sikre tilstrækkelig bemanding af projekter
 • Bringe viden og ekspertise til specifikke projekter som f.eks projektleder, specialist eller kvalitetsansvarlig
 • Tæt samarbejdspartner med porteføljeledere i forhold til markedsarbejde

SKAL DER STÅ SEKTIONSLEDER PÅ DIT VISITKORT?

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du kan bidrage med faglig ekspertise i ledelsen af projekter og medarbejdere.

Afspejler du følgende udsagn?

 • Du er proaktiv, opsøgende og igangsættende
 • Du brænder for at skabe engagement og motivation hos andre
 • Du evner at skabe samarbejde på tværs af både fag og geografi
 • Du har erfaring med eller solid interesse for ledelse

Derudover er du:

 • Akademisk uddannet indenfor grundvand, vand i øvrigt, eller beslægtede felter såsom geologi, geoteknik, natur eller miljø
 • Stor erfaring med at arbejde indenfor grundvandsområdet
 • Dygtig til at se faglige udviklingsmuligheder og støtte gennemførelsen af disse
 • I stand til at lede gennem din faglighed

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Jørgen Krogh i afdeling for Vand og Natur på tlf. 5640 2155.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.

OM COWI

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. Du kan læse mere på www.cowi.com/about