Byggeleder til fjernvarmeprojekter (39383)

Application deadline: 31 October 2021 - Denmark - Location: Aarhus - Energy

Vil du sætte dit aftryk på fremtidens bæredygtige forsyningssystemer? Trives du i gul vest og hjelm, tæt på det praktiske? Ønsker du at løse udfordringer i samarbejde med kollegaer, entreprenører og bygherrer? Så kom og skab fremtidens bæredygtige løsninger sammen med os.
 

BLIV EN DEL AF VORES FJERNVARMEAFDELING I AARHUS 
I 2020 satte COWI rekord for det bedste årsregnskab gennem firmaets 90 år, derudover havde vi glæden af at byde velkommen til over 700 nye medarbejdere. I Afdelingen, District Energy, får du 60 venlige og dygtige eksperter som kollegaer - vi har vidt forskellige baggrunde og er alle dybt passionerede for grøn omstilling og bæredygtighed. Vi sikrer vores kunder komplette løsninger, fra planlægning og opførelse af nye fjernvarmeforsyningsanlæg samt fjernkøleproduktionsanlæg, over optimering og udvidelse af eksisterende netværk, til fornyelse og udskiftning af nedslidte rørsystemer.  Sammen har vi skabt en førende position i markedet for fjernvarme, energiplanlægning og energioptimering – har du lyst til at komme med på holdet?
 

Vi tilbyder en unik mulighed for personlig og faglig udvikling på Danmarks mest spændende energi- og fjernvarmeprojekter. Eksempler på nuværende projekter er transmissionsledninger for TVIS til Vamdrup, Bredsten-Balle, Jelling og Strib samt en række distributionsledninger bl.a. i Horsens, Bjerringbro og Vejle. Derudover forventer vi mange nye gaskonverteringsprojekter de kommende år.
 

STYRK VORES AFTRYK PÅ FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND
Hos os vil du blive en del af vores ekspertgruppe og arbejde tæt sammen med en bred vifte af kompetente kollegaer. Din fornemste opgave vil være at sikre en konstruktiv udførsel af ledningsprojekter og bruge din erfaring fra byggepladsen til at forbedre det arbejde vi laver på kontoret, det vil give dig en vigtig rolle i teamet og gøre dig til et vigtigt omdrejningspunkt inden for dit felt. vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab og store kompetencer på området. Du vil derfor få en alsidig hverdag med store udviklingsmuligheder og et godt kollegaskab.
 

Du kan se frem til en spændende arbejdsdag, der bl.a. omfatter at:

 • Være byggeleder og/eller tilsynsførende på fjernvarmeledningsprojekter
 • Bidrage til at løse faglige udfordringer både under projektering og udførsel
 • Være kontaktperson overfor myndigheder, bygherre og entreprenører under udførelsen
 • Få muligheden for at varetage arbejdsmiljøkoordinering
 • Indgå i tværfaglige samarbejder med kollegaer på tværs af organisationen.
   

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at samarbejde med de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine kompetencer som en del af vores projekter.
Den rette person til stillingen er en engageret holdspiller, der får tingene til at lykkes og som brænder for grøn omstilling og kundernes succes, samt har øje for den rigtige løsning og sikrer en høj kvalitet af de projekter, vi leverer.
 

Vi forestiller os, at du vil passe rigtig godt til jobbet, hvis du kan nikke genkende til følgende: 

 • En teknisk baggrund som ingeniør, konstruktør, faglært eller lignende
 • Erfaring som byggeleder, formand eller lignende
 • Erfaring fra forsynings- eller anlægsbranchen
 • Gerne uddannelse som arbejdsmiljøkoordinator
   

COWI SOM ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os. Vi har et stærkt fagligt og socialt fællesskab. Du kan glæde dig til et imødekommende og venligt arbejdsmiljø med attraktive ansættelsesforhold; sundhedsforsikring, livsforsikring, kantineordning med to go aftensmad, landsdækkende rabatordninger og andre fordelagtige personalegoder.
 

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt Sektionsleder i fjernvarme, Aarhus, Niels Frank på tlf. 56 40 78 18
 

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.