Ingenørd: Erfaren Specialist i bæredygtighed (40375)

Application deadline: 09 January 2022 - Denmark - Location: Lyngby - General

COWI rådgiver om hvordan grøn, og bæredygtig omstilling af samfundet, bliver til virkelighed. Vi understøtter vores kunders bæredygtige udvikling og har de nødvendige specialister til at sammensætte stærke tværfaglige teams, der skaber løsninger til de mest komplekse problemstillinger.
 
Vores team og portefølje af opgaver vokser hurtigt inden for bæredygtighed og grøn omstilling, vi søger derfor en stærk faglig profil, som kan fungere som selvstændig projektleder inden for dette område.
 
Har du bred erfaring, dyb indsigt og den nødvendige holistiske forståelse for bæredygtighed og grøn omstilling? Er cirkulær økonomi, verdensmål, klima, power to X, sektorkobling, LCA, planetary boundaries samt andre væsentlige dagsordener inden for grøn omstilling og bæredygtighed din faglighed? Er du god til at etablere og vedligeholde interne og eksterne relationer? Kan du omsætte kunders udfordringer til værdiskabende løsninger? Så skab fremtidens bæredygtige løsninger sammen med os.
 
BLIV EN DEL AF AFDELINGEN SAMFUND, ØKONOMI OG MILJØ I LYNGBY, VEJLE, AARHUS ELLER AALBORG
Vi er en nyetableret afdeling med ca. 70 engagerede specialister og en klar målsætning om at kunne møde kunders behov for tværfaglige løsninger i deres grønne og bæredygtige omstilling. Afdelingen består af ingeniører, miljøspecialister, økonomer og andre samfundsfaglige specialister der samarbejder om løsninger til kundernes behov. Derfor kan afdelingen bygge bro mellem mennesker, samfund og teknik.
 
GØR DET BÆREDYGTIGE SAMFUND TIL VIRKELIGHED
I denne spændende stilling vil du fungere som projektleder inden for bl.a. bæredygtighedsledelse i forhold til anlægsprojekter. Du bliver en del af sektionen Økonomi og Grøn vækst, der udover et dedikeret LCA- og bæredygtighedsteam, består af økonomer og scient.pol.'er, som alle arbejder med at fremme den grønne omstilling inden for sektorerne infrastruktur, energi og miljø (affald). Vores kunder dækker et bredt udsnit af private virksomheder, forsyningsvirksomheder, ministerier, styrelser, kommuner samt regioner primært i Danmark og sekundært i det nordiske marked.
 
Dit arbejde som rådgiver vil særligt omfatte at:

 • Bæredygtighedsledelse på infrastruktur og energiprojekter– herunder udvikling af strategi og målsætninger, idegenerering, implementering i udbud, projektplanlægning og gennemførelse, kommunikation og målopfyldelse
 • Rådgive om bæredygtighed og grøn omstilling
 • Være i tæt dialog med kunder og kollegaer om igangværende eller nye projekter
 • Lede og gennemføre tværfaglige og komplekse projekter inden for bæredygtighed og grøn omstilling
 • Planlægge, koordinere og gennemføre markedsarbejde, herunder kundemøder og tilbud
 • Dele viden, sparre og give feedback til projektteam og andre kollegaer
 • Holde oplæg på relevante konferencer og workshops, være aktiv som thought leader på sociale medier

 
DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at influere på den fortsatte udvikling af forretningen.
 
Vi mener, at den rette person til stillingen er en engageret, nysgerrig, udadvendt og proaktiv holdspiller, der naturligt skaber følgeskab med sit resultat- og kundeorienterede fokus og som brænder for at gøre en forskel.
 
Derudover har du gerne:

 • 8-10 års erfaring, hvoraf de seneste 5 års erfaring er fra fagområdet bæredygtighed og grøn omstilling
 • 3 -5 års erfaring som rådgiver eller entreprenør eller som bæredygtighedschef i en større virksomhed
 • + 5 års erfaring med projektledelse
 • Et stort, veletableret og relevant netværk
 • Solide kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
 • En kandidatgrad

 
HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder Vibeke Forsting på vifo@cowi.com eller tlf. 5640 1220.
 
SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. Ansøgningsfrist: 9. januar 2022.
 
LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, forfremmelse, opsigelse, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.