Ingeniør til COWIs infrastruktur område (41558)

Application deadline: 31 December 2021 - Denmark - Location: Aalborg - General

Er du ingeniør og brænder du for at arbejde med anlægskonstruktioner? Vil du gerne bruge din kompetencer til at forbedre infrastrukturen i Danmark? Så bliv en del af COWIs infrastrukturenhed, og tag det næste skridt i din karriere sammen med os. 

 

BLIV EN DEL AF VORES TRAFIKANLÆG NORD - AFDELING I AALBORG

I Trafikanlæg Nord bliver du en del af COWIs infrastrukturenhed. Trafikanlæg Nord tæller omkring 80 dygtige eksperter, og udfører infrastrukturprojekter i såvel Danmark og udlandet. Vi forbedrer og vedligeholder infrastruktur og skaber nye løsninger, der dækker hele projektets livscyklus fra forundersøgelse til forprojekt og hovedprojekt, over i byggeledelse og tilsyn, til drift og vedligehold.

 

Du vil indgå i et diverst team, hvor du vil få mulighed for at bidrage med din ekspertise på mange spændende anlægsprojekter. Teamet består af en god blanding af yngre og erfarne ingeniører og konstruktører, og er kendetegnet ved store muligheder for faglig udvikling samt et stærkt sammenhold præget af sparring, faglig stolthed og samarbejde.

 

UDBYG DIT POTENTIALE PÅ ET HOLD AF INTERNATIONALE EKSPERTER

I stillingen som ingeniør vil dine arbejdsopgaver spænde bredt, afhængigt af hvilke projekter du beskæftiger dig med.

Dine daglige opgaver kunne som udgangspunkt omhandle dele af eller alle af nedenstående punkter:

 • Design af nye bro-, anlægs- eller havnekonstruktioner
 • Bæreevneeftervisning af eksisterende konstruktioner
 • Projektering af reparationer af eksisterende konstruktioner
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Disciplin- og projektledelse
 • Byggeledelse og fagtilsyn

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund med indtænkning af bæredygtighed og anvendelse af nye digitale muligheder i vores opgaveløsning. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter. 

 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en ambitiøs teamplayer med gode samarbejdsevner. Vi ser gerne en person med et stort drive og gå-på mod, som sætter høje faglige standarder for sit arbejde og som har som ambition om at være blandt de bedste. Du er struktureret og har øje for detaljer, som gør at du har fokus på høj kvalitet i det du leverer. 

 

Derudover har du:

 • En uddannelse som ingeniør eller lignende
 • Gerne 5-10 års erfaring som ingeniør
 • Erfaring indenfor projektering, projektledelse
 • Evt. erfaring indenfor tilsyn eller byggeledelse
 • Solide kommunikative evner på dansk og engelsk, både på skrift og i tale
 • Gerne erfaring fra infrastrukturområdet
 • Erfaring til selvstændigt at kunne varetage kontakt til kunder og gennemføre opgaver i Danmark og evt. udland.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder for anlægskonstruktioner, Lasse Jarlskov Bøgelund på tlf. +45 5640 7672

 

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

 

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.