Systemarkitekt (42037)

Application deadline: 21 February 2022 - Denmark - Location: Lyngby - Infrastructure

Søger du et job som systemarkitekt på forretningskritiske systemer, i et internationalt miljø? Og motiveres du af at arbejde i en spændende virksomhed, som arbejder på et højt fagligt niveau og med ny teknologi? Så bliv en del af COWI og skab fremtidens enestående løsninger sammen med os!


BLIV EN DEL AF VORES SEKTION FOR DIGITALISERING OG IT I LYNGBY

Du bliver en del af COWIs Digitalisering og IT kompetencecenter og en afdeling på 140 medarbejdere fordelt på COWIs kontorer i Danmark og Litauen, som udgør en one-stop shop for integrerede it og digitaliseringsløsninger til håndtering af geografisk information, building information management, asset management og internet of things. Som en one-stop shop understøtter vi den fulde applikationslivscyklus, fra idéudvikling, forretningsudvikling, enterprise-, løsnings- og systemarkitektur til it-projektledelse, softwaredesign og -udvikling, data management, vedligehold samt hosting, drift og it-service management.

SKAB FREMTIDEN PÅ ET HOLD AF INTERNATIONALE EKSPERTER

Du vil indgå i vores fagligt stærke team og samarbejde med kompetencecentrets dygtige kolleger både i Danmark og Litauen. Du vil fungere som systemarkitekt og ansvarsområderne vil omfatte forretnings- og kravsanalyse, tekniske analyser, datastruktur, design, overordnet enterprisearkitektur samt tværgående systemarkitekturer på nye og skalerbare systemløsninger, der sikrer, at kundernes forretningsmæsige mål understøttes optimalt. På eksisterende systemløsninger vil du eksempelvis foretage ‘trouble shooting’ på komplekse tekniske problemstillinger og herunder vejlede udviklere, infrastrukturspecialister og dataspecialister samt sikre forankring af de fornødne kompetencer hos kunderne.

Du vil arbejde sammen med kolleger, der er fagligt helt i front ligesom dig selv. Vi arbejder tværfagligt i projekterne, ofte inden for de ingeniørfaglige grene, hvor vi efter behov trækker på den domæneviden, som findes både i kompetencecentret og i resten af COWI. Vores software og dataprojekter har en stor brede. Du vil eksempelvis kunne blive involveret i udvikling af forretningskritiske applikationer til den offentlige sektor, system til indsamling og distribution af digitale gadefoto, udvikling og drift af centrale offentlige registre, eller design og udvikling af applikationer til 3D-visualisering af bygningsinformation. Du vil også blive inddraget i at udarbejde visionære løsningsforslag i forbindelse med tilbud eller indledende dialoger med kunder.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI EN BÆREDYGTIG FREMTID

Din baggrund bør være en akademisk bachelor- eller kandidatgrad og med minimum 8 års erfaring inden for systemarkitektur, integrationsløsninger, cloud miljøer og komplekse teknologiområder. Du har arbejdet som enterprise-, system-, eller softwarearkitekt samt fungeret som strategisk it-rådgiver. Du har flere års erfaring med store digitaliseringsprojekter og har bl.a. arbejdet med analyse af systemers eksisterende og fremtidige situation, datastrukturering, projektimplementering, digitalisering og konvertering af data.

Du har et stærkt teknisk kendskab til softwarearkitektur, systemarkitektur, datamodellering, databearbejdning, dataforvaltning og distribution af information, og herunder tekniske analyser, tværgående systemarkitektur og datamæssige transformationsaktiviteter.

Du har evner og interesse for at operere effektivt inden for en række teknologiområder, bl.a. Internet of Things (IoT), Digital Asset Management (DAM), Building Information Modelling (BIM), 3D models, Augmented Reality (AR) og Geographic Information Systems (GIS). Du besidder stærke skrive- og præsentationskompetencer (både på dansk og engelsk) og kan dermed bidrage til business cases, use cases og test cases af høj kvalitet. Derudover besidder du gode sociale færdigheder, der styrker samarbejdet med både kolleger og kunder.

I denne stilling vil du have rig mulighed for videreudvikling, men skal være velbevandret i flere af følgende områder: 

IT-modellerings- og -udviklingsværktøjer:

  • Sparx Enterprise Architect, MS Visual Studio, MS Azure DevOps, JIRA

Software teknologier:

  • Azure Cloud services og Google Cloud services
  • ESRI ArcGIS Enterprise
  • Autodesk BIM 360
  • Allplan BIMplus
  • Safe FME


Rammeværk og best practises:

  • PRINCE2, TOGAF, EA3, ITIL, Archimate, UML, BPMN, SCRUM, Kanban og SAFe


HAR DU SPØRSMÅL? 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: 
Thor Jessen, sektionsleder 
Digitalisering og IT 
Mobil: +45 2134 2968

SÅDAN ANSØGER DU 
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.