Geolog (42942)

Application deadline: 16 January 2022 - Denmark - Location: Aalborg/Aarhus - Industry

Vil du være en del af en af de største geotekniske afdelinger i Danmark uden for hovedstaden? Kan du genkende en vindaflejret sand på 100 m afstand? Kan du formidle din store viden inden for dannelsesmiljøer? Eller har du måske lyst til udarbejde geologiske modeller til brug i projekteringen? Er du relationsskabende og forstår vigtigheden af, at kunne kommunikere med samarbejdspartnere og kolleger på alle niveauer? Så bliv en del af COWI og skab fremtidens enestående løsninger sammen med os!

BLIV EN DEL AF VORES GEOTEKNISKE AFDELING
Du bliver en del af COWIs infrastrukturenhed i enten Aalborg eller Aarhus. Vi er i alt ca. 50 dygtige geoteknikere fordelt i Jylland og på Fyn, og udfører infrastruktur- og byggeriprojekter  i Danmark og udlandet. Vi løfter nogen af de største og mest komplekse opgaver indenfor infrastruktur og byggeri hvor vi skaber nye løsninger, der dækker hele projektets livscyklus fra forundersøgelse til forprojekt og hovedprojekt, over tilsyn, til drift og vedligehold.


Du vil blive en del af en af de største geotekniske afdelinger uden for hovedstadsområdet, og du får derfor mulighed for at sætte dit præg og bidrage med din ekspertise på mange store og komplekse projekter. Du vil blive en vigtig nøglespiller i et diverst team, hvor du både skal arbejde sammen med alt fra praktikanter til kolleger med 45 års erfaring inden for området. Teamet er kendetegnet ved store muligheder for faglig udvikling på alle niveauer, samt et stærkt sammenhold præget af sparring, faglig stolthed og fantastisk socialt samarbejde. 

STYRK VORES AFTRYK PÅ FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND
I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen. Din fornemste opgave på holdet vil være at forestå gennemførelsen af geotekniske undersøgelser – herunder ingeniørgeologiske jordartsbedømmelser, diverse geotekniske klassifikationsforsøg samt eventuelt daglig drift af vores geotekniske laboratorium. Hvis du også har erfaring med udarbejdelse af geologsike modeller til brug i projektering vil dette kun være en fordel.

I dit daglige arbejde vil du:

 • Udføre ingeniørgeologiske jordartsbedømmelser og eventuelt diverse geotekniske klassifikationsforsøg
 • Føre tilsyn med arbejder i marken, herunder baneprojekter, underføringer, udgravninger og broer
 • have ansvar for kvalitetssikringen på dine projekter
 • Vedligeholde og udvikle nye og eksisterende relationer til samarbejdspartnere
 • Fungere som en god sparringspartner for dine kolleger.
 • Udvilking af interne arbejdsgange for datahåndtering og visualiseringer
 • Udvikle området for geoteknisk 3D modellering

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores projekter. 

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN
Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen. 
Vi mener, at den rette person til stillingen er en holdspiller, som forstår vigtigheden af at kunne kommunikere med samarbejdspartnere og kolleger på alle niveauer. 
Derudover har du:

 • Uddannelse som geolog
 • 5+ års erfaring med ingeniørgeologisk jordartsbedømmelse
 • en struktureret tilgang til opgaveløsningen og formår at have et godt overblik
 • gode kommunikative evner på dansk og engelsk, på skrift og i tale.
 • lyst til, at drive det geotekniske marked inden for jordbundsundersøgelser

Det er en fordel, hvis du har erfaring med tilsyn og baneprojekter – og måske har du erfaring med geologisk 3D modellering?

HAR DU SPØRGSMÅL?
Kontakt sektionsleder i Trafikanlæg  , Kristoffer Lauridsen på tlf. +45 5640 7690
 

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden. 

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.