Ingenørd - Junior broingeniør til brovedligehold (47834)

Application deadline: 29 May 2022 - Denmark - Location: Lyngby - Infrastructure & Transportation

Er du vores næste junior broingeniør og vil du medvirke til bæredygtig levetidsforlængelse og ombygning af eksisterende konstruktioner? Er du engageret og ønsker at udvikle dine evner i samarbejde med vores erfarne specialister? Søger du et motiverende og uformelt arbejdsklima med højt til loftet? Så bliv en del af COWI!

BLIV EN DEL AF VORES AFDELING FOR BROER OG ANLÆGSKONSTRUKTIONER I LYNGBY

I Broer og Anlægskonstruktioner bliver du en del af COWIs enhed inden for transport. Afdelingen består af 5 sektioner med samlet mere end 110 eksperter på Sjælland og med søsterafdelinger på Fyn og i Jylland. Vores ydelser dækker alt fra konceptdesign og planlægning, til projektering, udførelse, og drift & vedligehold samt nedrivning af anlægskonstruktioner. Hvor samarbejde på tværs af afdelinger og landegrænser sikrer solidt funderede og holdbare løsninger.

Sektionen er fokuseret på drift og vedligehold af vej- og banebroer, men besidder herudover specialiserede færdigheder som anvendes i hele COWI, som eget materialelaboratorium og gruppe specialiseret i ikke-destruktive undersøgelser (NDT). Vores typiske projekter er: Forskellige typer af visuelle eftersyn – Særeftersyn herunder NDT – Bæreevnevurdering eller ombygning af anlægskonstruktioner – Reparations- og forstærkningsprojekter – Reparationsstrategier – Drift- og vedligeholdsstrategier – Materialeundersøgelser. Vores primære kunder er Skandinaviens største infrastrukturforvaltere og entreprenører, men vi bidrager ligeledes til COWIs internationale projekter.

VÆR MED TIL AT SKABE FREMTIDEN BASERET PÅ ET HOLD AF EKSPERTER
I denne stilling vil du blive en del af en sektion med fokus på drift og vedligehold, hvor dine kollegaer vil besidde meget forskellige specialiseringer. Sektionen bidrager med bemanding til løsning af tværfaglige projekter i hele COWI. Din dagligdag vil foregå i Lyngby, hvor du bliver en integreret del af teamet. Din rolle vil være at bidrage med viden om statik til løsning af vores opgaver primært inden for broer og anlægskonstruktioner med sparring fra dine kollegaer.

I dit daglige arbejde vil du blandt andet:

  • Arbejde med statiske beregninger, beregningssoftware, 3D-modellering og IKT
  • Bæreevneeftervisning af eksisterende konstruktioner
  • Udarbejde udbudsmateriale og tekniske beskrivelser for nyanlæg og reparationsprojekter
  • Mulighed for fagtilsyn

I samarbejde med din leder udstikker vi retningen for din udvikling og hvorledes du udbygger dine faglige evner på vores projekter. COWI har nogle af de mest respekterede eksperter inden for broområdet, som via projekter og sparring giver dig unikke læringsmuligheder.
For at sikre, at du finder dig godt til rette i COWI, får du tildelt en Buddy, som du kan støtte dig op ad i de første måneder af din ansættelse.

COWI ønsker at være en attraktiv og social arbejdsplads. Derfor tilbydes en række forhold i din dagligdag f.eks. fredagsmorgenbrød, veldrevet kantine, månedlig fredagsevent, årlig aktivitetsdag, julefrokost, veletablerede barselsforhold, fleksible arbejdstider og faste pladser på kontoret. Ønsker du endnu mere social aktivitet har COWI en række sociale foreninger som vinklub, forskellige sportsklubber og foreninger.

For vores ansatte under 35 vil du blive en del af vores Young Professional Network, hvor der jævnligt afholdes sociale arrangementer på tværs af forretningsenheder, så du kan udbygge dit netværk.

DINE EVNER I VORES HOLD
På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger gode relationer til kollegaer og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

Den rette person til stillingen er en som er entusiastisk omkring sit fag og som fortsat ønsker at fagligt udvikle sig. Du skal at kunne rumme at arbejde på flere projekter samtidigt. Du skal være initiativtagende, men samtidigt opsøge sparring med dine kollegaer, når du er usikker. Du har en solid analytisk evne og en solid forståelse inden for statik. Du skal være en god samarbejdspartner og være med til i fællesskab at sikre at du og dine kollegaer lykkes med projekterne.

Derudover har du:

  • Uddannelse som Civilingeniør (M.Sc.) inden for byggeri og anlægsteknik
  • 0-5 års erfaring
  • Velfunderet på Dansk eller nordisk sprog
  • Gerne erfaring med tilsyn og byggeledelse
  • Gerne erfaring med nogle af programmerne, Robot, Sofistik, FAGUS, AutoDesk CAD/3D programmer, Microstation 3D, Grashopper/Rhino og TEKLA
  • Gerne programmeringserfaring f.eks. med Python eller lign

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder Morten Holm Seneka Jespersen, på tlf. +45 5640 1852 / mhsj@cowi.com

SÅDAN ANSØGER DU
Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET
COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.