Road Engineer (54162)

Application deadline: 28 February 2023 - Denmark - Location: Aalborg - Infrastructure & Transportation

Motiveres du af muligheden for at forme morgendagens infrastruktur? Værdsætter du godt kollegaskab og en uformel omgangstone, og har du lyst at gå forrest i at finde gode bæredygtige løsninger? Så bliv en del af COWIs vejgruppe og skab fremtidens enestående løsninger sammen med os!

BLIV EN DEL AF EN VORES SUCCESFULDE AFDELING I AALBORG

Mit navn er Jakob Kroman Bjørn, jeg er leder for vores vejsektion på kontoret i Aalborg. Jeg leder efter nye kollegaer, som har lyst til at være del af vores fællesskab. Vores vejsektion består af 25 medarbejdere, som er en del af afdelingen Geotechnical, Civil, Roads & Highway Structures North, som tæller rundt 85 kollegaer og hører under COWIs infrastrukturenhed.

Vi er stolt af den store faglighed der ligger i sektionen og prioriterer kontinuerlig udvikling af faget og dermed vores evne til at løse komplekse og samfundsaktuelle projekter. Vi yder hver dag en stor indsats for at samarbejde på tværs af fagligheder i hele COWIs forretning, udvikle nye metoder og hele tiden have tanke på hvordan vi kan bidrage til den grønne omstilling.

Det skal være sjovt og motiverende at gå på arbejde, derfor har vi en uformel samarbejdstone og vægter vores fællesskab højt. Både i forhold til vores faglighed og måden vi løser projekter på, men også socialt. Vi mødes jævnligt til fejring af vigtige milepæle – både de professionelle og de personlige.

HVAD ARBEJDER VI MED

Et godt grundlag for at lykkes, er evnen til at samarbejde med mange forskellige interne og eksterne interessenter og fagligheder, og stadig have et øje på forretningen. Når du starter hos os, vil du uanset tidligere erfaring, blive teamet op med en mentor, som hjælper dig til rette både fagligt og socialt og er med til at sikre at du føler dig velkommen i COWI.
 
Dine opgaver vil blive tilpasset dine kompetencer og baggrund, og du kan være både erfaren eller nyuddannet. Vi vil sørge for at du kommer i gang med opgaver der er passende til dit niveau.

Nogle aktuelle opgaver vil være at:

 • Tænke smarte løsninger indenfor vejområdet på projekter fra byudviklingsprojekter over åbent land opgaver til store nationale og internationale projekter
 • Have den daglige kontakt med eksisterende og nye kunder
 • Fokusere på grænsefladekoordinering med andre fagligheder både internt og eksternt
 • Tænke digitalisering og bæredygtighed ind i vores projekter
 • Bidrage til teknisk granskning af vores projekter
 • Bidrag til tekniske netværk og implementering af BIM
 • Bidrage med din erfaring til at udvikle afdelingen yderligere, samt vejlede og støtte vores dygtige unge kollegaer
 • Bidrage til gennemførelsen af projekter i marken som byggeleder eller fagtilsyn
 • Udvikle vores rådgivningsydelser inden for vejdrift i hele Danmark

Vi er lige nu på en spændende vækstrejse, hvor både vores team og projektporteføljen vokser og giver dig unikke udviklingsmuligheder i en spændende tid.

HVEM VI LEDER EFTER

Du har indgående viden og erfaring indenfor egen jobdisciplin og håndterer situationer og opgaver selvstændigt og vil søge råd og vejledning om mere komplekse problemstillinger.

Det sættes pris på, at du er retskaffen, struktureret og samarbejdsvillig i din måde at engagere dig med vores team på tværs af funktioner i COWI. Endvidere drives du af at tilegne dig ny viden og lære fra dig og sætte dit præg på hverdagen i vores team. I tillæg arbejder vi ud fra et anerkendende princip og ønsker, at der er frihed under ansvar.

Yderligere forventer vi, at du har;

 • en uddannelse som ingeniør - diplom eller civilingeniør
 • evnen til at samarbejde med og udvikle stærke forretningsrelationer med mennesker i og udenfor COWI på tværs af faglige discipliner  
 • gerne erfaring med projekteringsledelse og har med fordel et godt netværk i markedet 
 • et højt personligt drive, høj integritet, er systematisk, resultatorienteret og proaktiv
 • kendskab til et eller flere af følgende programmer: Novapoint, InRoads, OpenRoads, Civil3D og MicroStation

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt sektionsleder i vejgruppen, Jakob Kroman Bjørn på tlf. +45 538 07 064.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.