Projektledere og specialister til fjernvarmeafdeling (56517)

Application deadline: 03 May 2024 - Denmark - Location: Aarhus/Lyngby - Energy & Marine

Vores portefølje bugner med spændende projekter! Brænder du for at arbejde med udfordrende ledningsprojekter, planlægning eller opførelse af nye fjernvarme- og køleanlæg? Er du projektleder, specialist eller på jagt efter dit første job? Vil du være en del af vores fantastiske team med knivskarpe fjernvarmeingeniører?  Så glæder vi os til at høre fra dig.

Du får rig mulighed for at udvikle dig ved at arbejde på nogle af Danmarks mest spændende fjernvarmeprojekter såsom udvidelse af fjernvarmeområderne i Brøndby og Glostrup, Strategiske varmeplaner for mange kommuner, 200 MW fjernkøling til industri i Kalundborg, udvidelse af Vestforbrændingens forsyningsområde i Lyngby, Avedøre Green City og 24 MW luft til vand varmepumpe i Silkeborg. Her gør vi både en forskel for vores kunder og er med til at sætte et grønt og bæredygtigt aftryk. Vi har også en voksende efterspørgsel fra udlandet på vores ydelser, hvilket giver muligheder for at arbejde på internationale projekter.

VI HAR KONTORER I AARHUS OG LYNGBY – DU HAR FRIT VALG

Afdelingen District Energy har veletablerede kontorer i Aarhus og Lyngby, og vi er åbne overfor at du arbejder fra COWIs andre kontorer i Aalborg, Holstebro, Esbjerg, Vejle, Ringsted eller Odense.

I vores afdeling bliver du budt velkommen af 60 dygtige, venlige og imødekommende kollegaer, vi har vidt forskellige baggrund og ancienniteten spænder fra studentermedhjælper til senior markedsdirektører. Vi har derfor et stærkt og dynamisk fagligt miljø, og vi er helt i front, hvad angår bæredygtige projekter indenfor fjernvarme, energiplanlægning og energioptimering. Vi er gode til at løfte i flok og har opbygget en førende markedsposition inden for fjernvarmebranchen, som er i rivende udvikling – skal du med rejsen?

KAN DU FORVANDLE UDFORDRINGER TIL BÆREDYGTIGE LØSNINGER?

Afhængigt af din erfaring og baggrund vil du, i tæt samarbejde med kollegaer, bidrage til løsningen af fremtidens fjernvarmeprojekter. Du kan glæde dig til spændende og alsidige projekter, hvilket eksempelvis kunne være gaskonverteringer og omlægning til bæredygtig varmeproduktion.

Du kan se frem til en varierende arbejdsdag, hvor der er muligheder indenfor:

 • Projektering af ledningsnet i forbindelse med gaskonverteringer og fjernkøleprojekter
 • Renovering og design af ledningsstrækninger krydsende f.eks. vandløb, åer, trafikale knudepunkter, motor- og motortrafikveje
 • Udarbejdelse af forprojekter til afklaringer af varmeproduktion eller tracé for forsynings- og transmissionsledninger
 • Energiplanlægning og masterplanning i ind- og udland
 • Projektering af varmeproducerende anlæg, vekslerstationer og pumpestationer
 • Tilsyn og byggeledelse på fjernvarmeprojekter
 • Projektledelse, økonomistyring og koordinering på større og mindre projekter
 • Dialog med bygherre, entreprenører og interessenter på projekterne 
 • Tværfaglige projekter med kollegaer indenfor geoteknik, landinspektioner, vej- og baneområdet og byggeri.

SKAL DIN FAGLIGHED SÆTTE AFTRYK PÅ LANDSDÆKKENDE PROJEKTER?

Hvis du brænder for at arbejde med fremtidens varmeforsyning, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Og det vil vægte positivt, hvis du har:

 • Uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller anden teknisk baggrund
 • Erfaring som rådgivende ingeniør eller entreprenør
 • Erfaring med fjernvarme-, anlægs-, varmeproduktions- eller forsyningsprojekter
 • God hydraulisk forståelse og er teknisk velfunderet
 • Kompetencer i at opbygge og vedligeholde relationer til kunder og samarbejdspartnere

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Vi tilbyder et spændende job, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed. Du kommer til at indgå i et åbent og uformelt arbejdsmiljø med gode ansættelsesforhold, så som sundhedsforsikring, livsforsikring, kantineordning med to go aftensmad, landsdækkende rabatordninger og andre attraktive personalegoder. Vi har et godt socialt sammenhold, hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer. Har du interesse i at deltage i forskellige sociale og spændende aktiviteter med dine kollegaer efter arbejde, er der rig mulighed for det i alt fra løbe-, cykel-, yoga- til gourmetklub mv.

NYSGERRIG ELLER INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Du er mere end velkommen til at kontakt Sektionsleder for District Energy i Aarhus, Erik Lund Kristiansen på tlf. 41 76 53 68, eller Sektionsleder for District Energy i Lyngby, Rikke Krogh på tlf. 56 40 15 65.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.